Sunday, January 2, 2011

subhanallh....

syukur ke hadrat ilahi kerane mengizinkan aku utk still lgbepijak dimuke bumi ini...
nk dijadikan cerita..tyme 2 aku bru balik dr kuatan..wif my housemate..(pokbam,poksu,gmok n apiz)sory..hnye name samaran je aku ltak....hahha..ok2..siyes balik..tyme 2 dlm pkol 9.30 mlm..tyme 2 aku ngah drive..apabila smpai je kat trafic light dpn umah aku ni..aku cm rase xsdap aty je..jntung aku brdegup kncang..blu rome naik terpacak..tp aku hnye brdiam je cz mybe aku pnt kot sbb seharian klua...aku pon mlintasi trafiq light 2 dgn slumber jela...
last2 smpai jgk kat umah aku..aku pon naik la blik aku n stnby utk mndi..kire dlm pkol 10.10..mem aku si gmok ni tbe2 kol aku..dlm aty aku ni..pahal lak mamat buncit ni kol aku(smbil mengaru kepale)..aku pon pick up la then dgn suare nye cm ikan da kurang oksigen 2 g taw aku..yoooooo(nme glamour aku la katekan)cpt trun...dtg kat trafic light ni ade org xcdent...kepale ptus..otak terburai....
hmpir jatuh n luhuh aty aku smbil mengucap ashaduala ilahaillahhh....sbhanallhh...
tnpe mmkirkan ape2 hlngn skalipon..aku trus mndaptkn shelai baju aku(jc chlseaaa)n trus pegi ke tmpat kjadian....
ya allhhh....ya tuhan ku...btul ke ape yg aku tgk ni....seorang insan yg bename manusie tlah kehilangn nyawenye gare2 kesalahan org lain...nauzubillah...sedih yg tramat sgt...kpale n tubuh bdnye terpisah...
lntas terdetik d pkiran aku..cmane la klau aku yg berade d tmpat manusie trsebut..???smpat kah aku nk mnx maaf kat mak bapak aku???adk bradik aku..kwn2 aku???n yg plg pnting..tuhan aku..allah...emmm...begitu senangnye nyawe manusie nk mlayang........

2 manusia yang pandai menaip:

NIK MOHAMAD FAHMIE said...

dekat kedai tropica tu ker...!!!..giler...

biebie ; said...

mmg ngeri.
kepala pecah macam belon.