Friday, March 18, 2011

dimensi minda berkata..

assalamuailaikum dan salam evolosi...kepade sahabat2 sekalian...


hahah hampir bermingu2..akhirnya terupdate jgk blog aku ni....sibuk dgn pelbagai assgment yg belum tntu bole siap lagi ...hehe...ntah mgape tetibe atyku terpangil utk mengarang sesuatu pekare yg aku pon xpasti ape yg aku nk karang ni even aku taw yg aku ni bkn lah seorg blogger yg bagus dr segi penggunaan bahasa mahupon kosa kata,penanda wacana or wht ever lagi la yg berkaitan dgn mnatang ni..hehhee....

dari sudut  ketidakpastian yg menyelebungi segale pemikiran adalah punce daripada sikap seseorang itu sndri....disebabkan pekare tersebutlah aku jd hilang fokus tyme main game moto gp ngn mem aku tadi.sambil ditemani oleh alunan band alkaline trio yg mnjadi kegilaan aku since skola lagi..hahahah.kn da merapu nii....ok2..berbalik kepade topik yg asal.."dimensi minda berkata"... 
korang faham x ape 2 dimensi minda...klau xtahu bia aku perjelaskan ape bende 2...dimensi minda ni..sesuatu perkare yg bermain kat fikiran korang yg korang tahu ape yg korg kene wt tapi susah nk jadi..hahah..mcm 2 lah lebih kurang nyee...



dari segi emosi nye lah..aku memang ske sgt beremosi scare mndalam...n ske sgt bermain dgn fikiran aku sndri...plik ke???x kan...xsalah kn..kite bkn kacau kacau org pon...tapi..jgn melampau..nnt effect nye sgt mndalam..hahah...maka dari situ kite kene sentiase memahami ape yg patut kite terjemahkan dalam setiap arus2 pemikiran serta tindak balas yg akan terjadi sekirenye sesuatu pekare yg kite lakukan itu mampu memberi impak kpd dri kite..disebabkan oleh pengawalan minda yg gagal berfungssi dgn sepatut nye...terjadilah satu kesan yg mampu membunuh segale sel2 pemikiran serta tidak lagi menimplikasikan dan menrime pergerakan dari saraf2 yg sentiase bekerje dalam diri kite...








1 manusia yang pandai menaip:

Budak Giler Cadbury said...

yeay kau da update :) good boy heee